Weiterführende Links
Produktinfo
- Autor/in
- Herausgeber EHEDG
- EAN
- 4250697522033
- Auflage
- 2017
- Versand
- kostenfrei. Lieferzeit ca. 1 Stunde ggfs.a. nächsten Werktag
- Verfügbare Sprachen:
-
- EN-Englisch
- SP-Spanisch
- RU-Russisch
- HY-Armenisch
- HR-Kroatisch
- IT-Italienisch
- JA-Japanisch
- LT-Litauisch
- MK-Mazedonisch
- NL-Niederländisch
- SR-Serbisch
- RO-Rumänisch
Doc. 01. Microbiologically safe continuous pasteurisation of liquid foods | EN-Englisch
inkl. 7% MwSt.
100,00 EUR exkl. MwSt
Download: Versandkostenfreie Lieferung!
sofort verfügbar
Beschreibung
EHEDG 2017 (replaces 1992 edition)
Seiten /pages: 12
There are many reasons why, in practice pasteurised products sometimes present a microbiological health hazard. Due to distribution in residence time, not all products may reach the temperature required for pasteurisation or may do so for too short a time. Further there may be a risk of contamination with a non-pasteurised product, or the cooling medium. This document describes the requirements particularly for liquid foods without particulates. An update is being prepared.
Produktlink in die Zwischenablage kopiert.