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Fettmangel FKM-Hefte Fettmangel Auflage 2021
Vermeidung von Mangelschmierung bei fettabdichtenden Radial-Wellendichtungen FKM-Heft 338 2021 182 Seiten
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Doc. 06. The microbiologically safe continuous flow thermal sterilisation of liquid foods EHEDG Doc. 06. The microbiologically safe continuous flow thermal... Auflage 2017
EHEDG 2017 (replaces the 1993 edition) Seiten / pages: 22 Thermal sterilisation is aimed at eliminating the risk of food poisoning and, when used in conjunction with aseptic filling, at achieving extended product storage life under ambient conditions. Whereas pasteurisation destroys vegetative micro-organisms, sterilisation destroys both vegetative micro-organisms and...
107,00  EUR Brutto
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Doc. 08. Hygienic equipment design criteria EHEDG Doc. 08. Hygienic equipment design criteria Auflage 2018
Link for free download see below Third Edition, March 2018 This document describes the principles for hygienic design of equipment and factories intended for food manufacturing. The fundamental reason for applying hygienic design principles is to prevent contamination of food products. Equipment and factories of poor hygienic design are difficult to clean. The document...
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Doc. 23. Part 2 - PRODUCTION OF H1 AND HT1 FOOD GRADE REGISTERED LUBRICANTS, 2018 EHEDG Doc. 23. Part 2 - PRODUCTION OF H1 AND HT1 FOOD GRADE REGISTERED... Auflage 2018
EHEDG 3rd Edition, 2018 Seiten / pages: 13 This document is designed as a guide to the implementation and use of food-safe lubricants and lubrication practices. It is intended for use by food & beverage production companies (and other clean industries) but is also a guide for good lubrication practice for all industries. The document is suitable for use by audit...
107,00  EUR Brutto
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Doc. 49 - HYGIENIC DESIGN REQUIREMENTS FOR PROCESSING OF FRESH FISH EHEDG Doc. 49 - HYGIENIC DESIGN REQUIREMENTS FOR PROCESSING OF FRESH FISH Auflage 2017
EHEDG 2017 Seiten /pages: 44 Contents Introduction 1 Objectives and scope 2 Normative References 3 Definitions of terms 4 Conditions and hazards during the processing of fresh fish 4.1 Product properties 4.2 Processing conditions 4.2.1 Processing 4.2.2 Water consumption and humid processing environment 4.2.3 Salty environment 4.3 Steps in fish processing 5 General...
107,00  EUR Brutto
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PTFE-Dichtungen FKM-Hefte PTFE-Dichtungen Auflage 2016
Wellendichtungen aus PTFE-Compounds für außergewöhnliche Betriebsanforderungen FKM 2016 Heft Nummer 327 Vorhaben Nr. 303 110 Seiten Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Abschlussbericht Kurzfassung: Zur drucklosen Abdichtung von Wellen werden in allen Bereichen der Technik Elastomer- Rah-dialwellendichtringe(RWDR) eingesetzt. Sie stoßen jedoch, hauptsächlich aufgrund...
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Spannungsmehrachsigkeit FKM-Hefte Spannungsmehrachsigkeit Auflage 2016
Bruchmechanischer Festigkeitsnachweis für Maschinenbauteile unter Berücksichtigung der Spannungsmehrachsigkeit FKM 2017 Heft Nummer 328 Vorhaben Nr. 304 181 Seiten Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Abschlussbericht Kurzfassung: Im Rahmen des Vorhabens wurde der Einfluss der Spanungsmehrachsigkeit (Constraint) auf das Bruchverhalten sowie den zyklischen...
200,00  EUR Brutto
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FEM 9.865 Energy consumption - determination methods (ECoDeMISE) FEM FEM 9.865 Energy consumption - determination methods (ECoDeMISE) Auflage 2016
19 Seiten FEM - Product Group Intralogistic Systems / Racking and Shelving 2016 Energy consumption – determination methods (ECoDeMISE) - Calculation, measurement and evaluation methods of Intralogistics Systems and material handling equipment - PG Intralogistic Systems 158 pages Edition 10-2017 250,- € + VAT Together with this guideline goes a complimentary Excel-Sheet...
267,50  EUR Brutto
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