Zu "4250697516681" wurden 13 Artikel gefunden!

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
FEM 5.018 Event Recorder - Specifications - Mobile Cranes according to EN13000 EN kostenfreie FEM 5.018 Event Recorder - Specifications - Mobile Cranes according... Auflage 2013
VDMA 2012 Seiten / pages: 30 FEDERATION EUROPEENNE DE LA MANUTENTION Product Group Cranes and Lifting Equipment 2013 7 pagesfree download FEM5.018EN.pdf
0,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements EHEDG Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements Auflage 1993
EHEDG 1993 ISBN: 0-0750-3136 Seiten / pages: 19 This document describes the techniques required to produce hygienically acceptable welds in thin walled (
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 2.275 Beschreibungd der Stückgüter - Fässer und Tonnen aus Stahl oder aus Kunststoff FEM FEM 2.275 Beschreibungd der Stückgüter - Fässer und Tonnen aus Stahl... Auflage 1985
VDMA 1985 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 2.561 Fragebogen für die Planung von Schüttgut-Stetigförderanlagen - Gemeinsame Fragen für die m FEM FEM 2.561 Fragebogen für die Planung von... Auflage 1994
VDMA 1994 Seiten / pages: 11 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Ingenieurvertrag - Inland Bedingungen + Verträge Ingenieurvertrag - Inland Auflage 2004
VDMA 2004 19 Seiten Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Leitfaden und Muster: Die Hersteller von Maschinen und Anlagen werden vielfach mit Leistungen betraut, die in keinem unmittelbaren Zusammenhang mit der Lieferung von Maschinen und Anlagen stehen. Hierzu gehören z. B.: Erstellung von Planungs- und Entwurfsleistungen
15,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 16. Hygienic pipe couplings EHEDG Doc. 16. Hygienic pipe couplings Auflage 1997
EHEDG 1997 Seiten / pages: 23 This paper identifies and defines critical design parameters for welded pipe couplings: easily cleanable in-place; easily sterilisable in place impervious to micro-organisms, reliable and easy to install. Gaskets of various types were tested for reliability and hygienic aspects using EHEDG cleanability test methods and repeated...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Untersuchung des langzeitigen Werkstoffverhaltens bei bauteilrelevanten Belastungskombinationen aus FKM-Hefte Untersuchung des langzeitigen Werkstoffverhaltens bei... Auflage 2003
FKM 2003 Heft Nummer 277 Vorhaben Nr. 241 Kurzfassung: Die Laufschaufeln von Gasturbinen (hintere Stufe) und Dampfturbinen (Niederdruckstufe) sind während d An- und Abfahrvorgänge durch die auftretenden Fliehkräfte hohen Zugschwellbeanspruchungen ausgesetzt. Zusätzlich muss. auf Grund ihrer Länge. noch die durch Schaufelschwingungen induzierte Biegewechselbeanspruchung...
139,10  EUR Brutto
Auf Lager
Rationalisierung der Auftragsabwicklung in Unternehmen der Kleinserienproduktion komplexer Produkte FKM-Hefte Rationalisierung der Auftragsabwicklung in Unternehmen der... Auflage 1994
FKM 1994 Heft Nummer 187 Vorhaben Nr. 166 Kurzfassung: Die Durchlaufzeit von Kundenaufträgen ist zu einem entscheidenden Wettbewerbsfaktor geworden. Eine Durchlaufzeitverkürzung kann durch die Anpassung der Ablauforganisationen an die jeweiligen Anforderungen eines Auftrags erreicht werden. Außerdem müssen die aufbauorganisatorischen Voraussetzungen zur...
139,10  EUR Brutto
Auf Lager
Seite 1 / 2