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Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
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Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
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FEM 4.004 Regelmäßige Prüfung von Flurförderzeugen kostenfreie FEM 4.004 Regelmäßige Prüfung von Flurförderzeugen Auflage 2012
FEM 2019 3rd. Ed. 43 pages Periodic Inspections of Work Equipment are required according Directive 2009/104/ EC. The national Regulations of the EU member states, implementing the Directive, must be considered. The recommendations of this guideline are to be intended as a support to the information provided by the manufacturer and focus to the scope of periodic...
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Dauerschwingfestigkeit bei hohen Mittelspannungen FKM-Hefte Dauerschwingfestigkeit bei hohen Mittelspannungen Auflage 1999
FKM 1999 Heft Nummer 246 Vorhaben Nr. 210 Kurzfassung: Zahlreiche Bauteile sind einer hohen statischen Belastung ausgesetzt, wobei zusätzlich dynamische Belastungen kleinerer Amplitude zu ertragen sind. Das Technische Regelwerk, das nach dem Nennspannungskonzept vorgeht, begrenzt die Oberspannung durch die statische Berechnung gegen eine Formdehngrenze. Diese stellt,...
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Mehr Kommunikation wagen Unternehmensführung Mehr Kommunikation wagen Auflage 2001
VDMA 2001 (CD) 45 Minuten Laufzeit Mehr Kommunikation wagen Sie, verehrter Hören sind eingeladen, diesen Vortrag live mitgeschnitten, zu genießen. Die Zuhörer von Herrn Prof. Röglin, Leiter des Instituts für angewandte Sozialforschung in Düsseldorf, auf der Werbefachlichen Tagung des VDMA 1993 in Frankfurt waren begeistert. Diese Rede gibt Ihnen wichtige Impulse, wie...
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Der Erfolg Unternehmensführung Der Erfolg Auflage 2000
VDMA 2000 (CD) 62 Min. Spielzeit Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Unterhaltsame Szenen zeigen, was man beim Verkaufen komplexer Produkte verbessern kann. Einwandbehandlung Fragetechnik Situation - Problem - Implikation - Nutzen Merkmal - Vorteil - Nutzen sind die verkaufstechnischen Inhalte - Themen, bei denen jeder, der verkauft, besser werden kann. Wir haben...
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FEM 2.412 Verzeichnis der Ausdrücke der pneumatischen Förderung von Schüttgütern, 3-sprachig FEM FEM 2.412 Verzeichnis der Ausdrücke der pneumatischen Förderung von... Auflage 1981
VDMA 1981 Seiten / pages: 20 Datei / file: PDF This document contained 3 languages.
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Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
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Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of liquid food EHEDG Doc. 10. Hygienic design of closed equipment for the processing of... Auflage 2007
EHEDG 2nd Edition 2007 ISBN: 987-0-9075-0327-9 Seiten / pages: 21 Using the general criteria for the hygienic design of equipment identified in Doc. 8, this paper illustrates the application of these criteria in the construction and fabrication of closed process equipment. Examples, with drawings, show how to avoid crevices, shadow zones and areas with stagnating product,...
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Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of dry particulate materials EHEDG Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of... Auflage 2014
EHEDG 2001 - rev. 2014 ISBN: 0-9075-0306-3 Seiten / pages: 20 Dry food processing and handling requires equipment that are different from those typically associated with wet and liquid products. This is the first in a series of documents that go beyond equipment design and covers installation and associated practices. In the case of dry materials, other considerations...
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FEM 1.005 Empfehlungen für die Berechnung von Kranstrukturen außer Betrieb FEM FEM 1.005 Empfehlungen für die Berechnung von Kranstrukturen außer... Auflage 2003
VDMA 2003 Seiten / pages: 26 Datei / file: PDFNote: Ireland (p.15) zones revised in 2010-10
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FEM 2.112 Kontinuierliche Dosierung von Schüttgütern FEM FEM 2.112 Kontinuierliche Dosierung von Schüttgütern Auflage 1999
VDMA 1999 Seiten / pages: 13 Datei / file: PDF
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