Zu "4250697516407" wurden 32 Artikel gefunden!

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food Processing Industry EHEDG Doc. 35. Hygienic Welding of Stainless Steel Tubing in the Food... Auflage 2006
EHEDG July 2006 Seiten / pages: 29 Abundantly illustrated, this paper provides guidelines for the correct execution of on-axis hygienic (sanitary) welding between pipe segments, or between a tube and a control component (e.g. valve, flow meter, instrument tee, etc.) It deals with tube and pipe systems with less than 3.5 mm wall thickness, built in AISI 304(L) (1.4301,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 1.001 Berechnungsgrundlagen für Krane FEM FEM 1.001 Berechnungsgrundlagen für Krane Auflage 1998
VDMA 1998 Seiten / pages: 305 Datei / file: PDF
130,01  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of dry particulate materials EHEDG Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of... Auflage 2014
EHEDG 2001 - rev. 2014 ISBN: 0-9075-0306-3 Seiten / pages: 20 Dry food processing and handling requires equipment that are different from those typically associated with wet and liquid products. This is the first in a series of documents that go beyond equipment design and covers installation and associated practices. In the case of dry materials, other considerations...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Verhalten warmfester Stähle bei regelloser Zeitstandbeanspruchung FKM-Hefte Verhalten warmfester Stähle bei regelloser Zeitstandbeanspruchung Auflage 2002
FKM 2002 Heft Nummer 269 Vorhaben Nr. 225 Kurzfassung: Das Vorhaben befasste sich mit dem Werkstoffverhalten bei regelloser Zeitstandbeanspruchung von warmfesten Stählen für den thermischen Maschinen- und Anlagenbau. Es wurde ein Lebensdauerzählerprogramm LARA S entwickelt, das regellose Zeitstandbeanspruchung mit gelegentlichen auftretenden überelastischen Beanspruchun-...
139,10  EUR Brutto
Auf Lager
MOVA Modulare Offene Verteilte Funktionsblocksysteme für die Automatisierungstechnik Unternehmensführung MOVA Modulare Offene Verteilte Funktionsblocksysteme für die... Auflage 2000
VDMA 2000 Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar ISBN 978-3-8163-0404-3 MOVA Modulare Offene Verteilte Funktionsblocksysteme für die Automatisierungstechnik Abschlußbericht
50,11  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 12. The continuous or semi-continuous flow thermal treatment of particulate foods EHEDG Doc. 12. The continuous or semi-continuous flow thermal treatment of... Auflage 1994
EHEDG 1994 Seiten / pages: 24 Thermal sterilisation is a process aimed at eliminating the risk of food poisoning and, when used in conjunction with aseptic filling, it aims to extend product storage life under ambient conditions. This is achieved by the destruction of vegetative micro-organisms and relevant bacterial spores. Liquid foods containing particulates are...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 9.511 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Einstufung der Triebwerke FEM FEM 9.511 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Einstufung der... Auflage 1986
VDMA 1986 Seiten / pages: 5 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 9.341 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Örtliche Trägerbeanspruchung FEM FEM 9.341 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Örtliche... Auflage 1983
VDMA 1983 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Global Service 2021 Aus dem Verlagsprogramm Global Service 2021 Auflage 2021
Erstellung einer Service-Strategie mit Hilfe der Ergebnisse der „Global Service“ Studie Ihr Nutzen: Die Kundenerwartungen in Ihren Exportmärkten: Land für Land. Leistung für Leistung. Basis: Studie Global Service 2021 mit 800 Interviews in 8 Ländern Die Ergebnisse der Umfrage stehen VDMA-Mitgliedern in anderer Form kostenfrei im Mitgliederbereich der vdma.org -...
ab 214,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Seite 1 / 3