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FEM 9.221 Leistungsnachweis für Regalbediengeräte: Zuverlässigkeit. Verfügbarkeit kostenfreie FEM 9.221 Leistungsnachweis für Regalbediengeräte: Zuverlässigkeit.... Auflage 1981
FEM 1981 Seiten / pages: 9 FEM9.221.pdf
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FEM 2.276 Beschreibung der Stückgüter - Gepäck FEM FEM 2.276 Beschreibung der Stückgüter - Gepäck Auflage 1985
VDMA 1985 Seiten / pages: 6 Datei / file: PDF
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FEM 2.127 Einfluss der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und Bemessung von Schwingrinnen FEM FEM 2.127 Einfluss der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
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FEM 2.321 Einfluß der Schüttgütereigenschaften auf die Planung und Auslegung von Silos FEM FEM 2.321 Einfluß der Schüttgütereigenschaften auf die Planung und... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 8 Datei / file: PDF
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FEM 5.016 Sicherheitsrisiken während der Erstellung und des Transportes von Windkraft Anlagen - DE kostenfreie FEM 5.016 Sicherheitsrisiken während der Erstellung und des... Auflage 2012
VDMA 2012 Seiten / pages: 30 Product Group Cranes and Lifting Equipment 2017 27 pages download free of charge FEM5016.pdf
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OEM-Vertrag Bedingungen + Verträge OEM-Vertrag Auflage 2007
VDMA/ORGALIME 2007 14 Seiten Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Die deutschen und englischen Versionen werden als Download ausgeliefert. Die französische Sprachversionen erhalten Sie als Printmedium OEM (Original Equipment Manufacturer = Erstausrüster) - Verträge sind in der Regel langfristig ausgelegt und decken die Lieferung von K
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Cooperation Agreements - A short guide to the creation of a Joint Venture Bedingungen + Verträge Cooperation Agreements - A short guide to the creation of a Joint... Auflage 2004
Orgalime 2004 16 Seiten Nutzen: The establishment of a joint venture is one form of doing business and the equity participation may vary. Joint ventures have become popular in emerging markets. The present checklist is mainly intended to be used for joint ventures between a European company and a company established in the country in whose market a company is interested...
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Doc. 16. Hygienic pipe couplings EHEDG Doc. 16. Hygienic pipe couplings Auflage 1997
EHEDG 1997 Seiten / pages: 23 This paper identifies and defines critical design parameters for welded pipe couplings: easily cleanable in-place; easily sterilisable in place impervious to micro-organisms, reliable and easy to install. Gaskets of various types were tested for reliability and hygienic aspects using EHEDG cleanability test methods and repeated...
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Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of dry particulate materials EHEDG Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of... Auflage 2014
EHEDG 2001 - rev. 2014 ISBN: 0-9075-0306-3 Seiten / pages: 20 Dry food processing and handling requires equipment that are different from those typically associated with wet and liquid products. This is the first in a series of documents that go beyond equipment design and covers installation and associated practices. In the case of dry materials, other considerations...
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Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs EHEDG Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs Auflage 2004
EHEDG 2004 ISBN: 0-9075-0320-9 Seiten / pages: 23 This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses,...
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Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
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Doc. 36. Hygienic engineering of transfer systems for dry particulate materials EHEDG Doc. 36. Hygienic engineering of transfer systems for dry particulate... Auflage 2007
EHEDG 2007 Seiten / pages: 21 Transfer (also known as transport or conveying) of dry particulate materials (products) between or within plant components in a process line is well practiced in the food industry. The transfer operation must be carried out in a hygienic and safe manner and the physical powder properties must not be affected during this operation. In this...
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