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FEM 9.754 Sicherheitsregeln für automatische Klein-Regalbediengeräte kostenfreie FEM 9.754 Sicherheitsregeln für automatische Klein-Regalbediengeräte Auflage 1999
VDMA 1999 Seiten / pages: 14 FEM9.754.pdf
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Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements EHEDG Doc. 09. Welding stainless steel to meet hygienic requirements Auflage 1993
EHEDG 1993 ISBN: 0-0750-3136 Seiten / pages: 19 This document describes the techniques required to produce hygienically acceptable welds in thin walled (
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FEM 2.562 Fragebogen und Checkliste für die Planung von Schüttgut-Stetigförderanlagen - mechanische FEM FEM 2.562 Fragebogen und Checkliste für die Planung von... Auflage 1994
VDMA 1994 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
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FEM 2.561 Fragebogen für die Planung von Schüttgut-Stetigförderanlagen - Gemeinsame Fragen für die m FEM FEM 2.561 Fragebogen für die Planung von... Auflage 1994
VDMA 1994 Seiten / pages: 11 Datei / file: PDF
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FEM 1.005 Empfehlungen für die Berechnung von Kranstrukturen außer Betrieb FEM FEM 1.005 Empfehlungen für die Berechnung von Kranstrukturen außer... Auflage 2003
VDMA 2003 Seiten / pages: 26 Datei / file: PDFNote: Ireland (p.15) zones revised in 2010-10
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Handelsvertreter-Vertrag für Handelsvertreter mit Tätigkeitsgebiet außerhalb des EWR Bedingungen + Verträge Handelsvertreter-Vertrag für Handelsvertreter mit Tätigkeitsgebiet... Auflage 2010
VDMA 2010 9 Seiten Mitgliederpreis nach Anmeldung sichtbar Leitfaden und Muster: Handelvertreter ist derjenige, der als selbstständiger Gewerbetreibender ständig damit betraut ist, für einen anderen Unternehmer Geschäfte zu vermitteln oder in dessen Namen abzuschließen. Der Handelsvertreter vermittelt Geschäfte für einen anderen Unternehmer oder schließt diese in...
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Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
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Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food processing equipment EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
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Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of dry particulate materials EHEDG Doc. 22. General hygienic design criteria for the safe processing of... Auflage 2014
EHEDG 2001 - rev. 2014 ISBN: 0-9075-0306-3 Seiten / pages: 20 Dry food processing and handling requires equipment that are different from those typically associated with wet and liquid products. This is the first in a series of documents that go beyond equipment design and covers installation and associated practices. In the case of dry materials, other considerations...
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Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs EHEDG Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs Auflage 2004
EHEDG 2004 ISBN: 0-9075-0320-9 Seiten / pages: 23 This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses,...
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Doc. 42 DISC STACK CENTRIFUGES - DESIGN AND CLEANABILITY EHEDG Doc. 42 DISC STACK CENTRIFUGES - DESIGN AND CLEANABILITY Auflage 2013
EHEDG 2013 Seiten /pages: 24 Special demands are made with regard to CIP-capability of disc stack centrifuges used in the food processing and pharmaceutical industry. These requirements, their implementation and related design principles are handled in detail in this guideline. This guideline covers the hygienic aspects of disc stack centrifuges used to separate...
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Experimentelle und numerische Untersuchungen zur Ermittlung der Lebensdauer von Bauteilen mit Mehrfl FKM-Hefte Experimentelle und numerische Untersuchungen zur Ermittlung der... Auflage 2005
FKM 2005 Heft Nummer 285 Vorhaben Nr. 248 Kurzfassung: Die formschlüssige Verbindung zwischen Schaufel und Welle bei Turbinen ist hohen Ermüdungs- und Kriechermüdungsbeanspruchungen ausgesetzt. Für eine Lebensdauervorhersage der tannenbaumförmigen Verbindung von Gasturbinen liegt ein Berechnungsansatz vor, der die Erreichung eines stabilen Zustandes bei zyklischer...
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