Zu "4250697516056" wurden 25 Artikel gefunden!

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
FEM 9.752 Serienhubwerke mit drehzahlveränderbaren elektrischen Antriebssystemen Drehstrom-Niederspa FEM FEM 9.752 Serienhubwerke mit drehzahlveränderbaren elektrischen... Auflage 2003
VDMA 2003 Seiten / pages: 19 Datei / file: PDF
25,00  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 9.755 Maßnahmen zum Erreichen sicherer Betriebsperioden von motorisch angetriebenen Serienhubwer FEM FEM 9.755 Maßnahmen zum Erreichen sicherer Betriebsperioden von... Auflage 1993
VDMA 1993 Seiten / pages: 6 Datei / file: PDF
32,10  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food processing equipment EHEDG Doc. 07. A method for the assessment of bacteria tightness of food... Auflage 2004
EHEDG 2nd Edition 2004 ISBN: 0-9075-0314-4 Seiten / pages: 9 This document details the test procedure for assessing whether an item of food processing equipment, intended for aseptic operation, is impermeable to micro-organisms. Small motile bacteria penetrate far more easily through microscopic passages than (non-motile) moulds and yeasts. The facultative anaerobic...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Untersuchung des Körperschall- und Abstrahlverhaltens von Getrieben mit der Zielsetzung einer aktive FKM-Hefte Untersuchung des Körperschall- und Abstrahlverhaltens von Getrieben... Auflage 1997
FKM 1997 Heft Nummer 224 Vorhaben Nr. 168 Kurzfassung: Gesetzliche Verordnungen begrenzen die zulässige Geräuschemission von technischen Geräten in vielen Anwendungsbereichen des täglichen Lebens. Insbesondere für klein- und mittelständische Unternehmen können die Forderungen nach kostengünstigen Konstruktionen, kurzen Entwicklungszeiten sowie hohen Leistungsdichten an...
139,10  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment EHEDG Doc. 02. A method for assessing the in-place cleanability of food... Auflage 2023
EHEDG 4th Edition 2023 Fourth Edition, December 2023 - This document is a revision of the third edition of this Guideline, dated July 2004 and updated in June 2007. This revision clarifies the description of the method for assessing the in-place cleanability of food processing equipment and includes optimisations of the method without changing the fundamental principles....
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing EHEDG Doc. 13. Hygienic design of equipment for open processing Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 20 It is important that the plant design takes into account factors affecting the hygienic operation and cleanability of the plant. The risk of contamination of food products during open processing increases with the with the concentration of micro-organisms in the environment and their opportunity to grow in poorly designed equipment. This...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food EHEDG Doc. 32. Materials of construction for equipment in contact with food Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0323-3Seiten / pages: 57 This guideline aims to offer a practical 'handbook' for those responsible for the specification, design and manufacture of food processing equipment. It offers guidance on the ways in which materials may behave such that they can be selected and used as effectively as possible. The properties and selection procedures with...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Wellenoberflächenstrukturen aus der zeitgemäßen und zukünftigen Fertigung und deren Einfluss auf die FKM-Hefte Wellenoberflächenstrukturen aus der zeitgemäßen und zukünftigen... Auflage 2004
FKM 2004 Heft Nummer 279 Abschlussbericht Kurzfassung: Ziel des Forschungsvorhabens war, mittels alternativer Fertigungsverfahren hergestellte Wellenoberflächen hinsichtlich ihrer Eignung als Dichtringgegenlauffläche zu untersuchen und die Oberflächen zu charakterisieren. Untersucht wurden das Längsdrehen harter und weicher Oberflächen, das Einstechdrehen, das...
140,00  EUR Brutto
Auf Lager
Erstellung von Software zur FKM-Richtlinie Bruchmechanischer Festigkeitsnachweis für Maschinenbautei FKM-Hefte Erstellung von Software zur FKM-Richtlinie Bruchmechanischer... Auflage 2004
FKM 2004 Heft Nummer 281 Vorhaben Nr. 253 Kurzfassung: Im Forschungsvorhaben wurde eine Software entwickelt, die Bewertungskonzepte und Rechenprozeduren der FKM-Richtlinie Bruch mechanischer Festigkeitsnachweis für Maschinen- bauteile, Ausgabe 2001, effektiv und benutzerfreundlich bereitstellt und somit die bruchmechanische Bewertung von Bauteilen mit vorhandenen oder...
139,10  EUR Brutto
Auf Lager
FEM 4.004 Regelmäßige Prüfung von Flurförderzeugen kostenfreie FEM 4.004 Regelmäßige Prüfung von Flurförderzeugen Auflage 2012
FEM 2019 3rd. Ed. 43 pages Periodic Inspections of Work Equipment are required according Directive 2009/104/ EC. The national Regulations of the EU member states, implementing the Directive, must be considered. The recommendations of this guideline are to be intended as a support to the information provided by the manufacturer and focus to the scope of periodic...
0,00  EUR Brutto
Auf Lager
Rauheit und Randschicht FKM-Hefte Rauheit und Randschicht Auflage 2022
Erfassung von Randschichtverfestigungen, Eigenspannungen und Oberflächenfeingestalt in Schwingfestigkeitsnachweisen mit Berücksichtigung nichtlinearen Verformungsverhaltens FKM-Heft 344 2022 246 S.
214,00  EUR Brutto
Auf Lager
Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs EHEDG Doc. 29. Hygienic design of packing systems for solid foodstuffs Auflage 2004
EHEDG 2004 ISBN: 0-9075-0320-9 Seiten / pages: 23 This document addresses packing systems of solid food products and supplements earlier guidelines. Solid food is characterised as having a water activity of >0.97, low acid, not pasteurised or sterilised after packaging, and distributed through the cool chain. Examples include fresh meat and some meat products, cheeses,...
107,00  EUR Brutto
Auf Lager
Seite 1 / 3