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FEM 1.001 Berechnungsgrundlagen für Krane FEM FEM 1.001 Berechnungsgrundlagen für Krane Auflage 1998
VDMA 1998 Seiten / pages: 305 Datei / file: PDF
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FEM 9.871 Prüfbuch für Regalbediengeräte und Umsetzeinrichtungen kostenfreie FEM 9.871 Prüfbuch für Regalbediengeräte und Umsetzeinrichtungen Auflage 1999
VDMA 1999 Seiten / pages: 14 FEM9.871.pdf
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FEM 2.521 Gliederbandförderer - Berechnungsgrundsätze FEM FEM 2.521 Gliederbandförderer - Berechnungsgrundsätze Auflage 1995
VDMA 1995 Seiten / pages: 13 Datei / file: PDF
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FEM 9.341 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Örtliche Trägerbeanspruchung FEM FEM 9.341 Berechnungsgrundlagen für Serienhebezeuge - Örtliche... Auflage 1983
VDMA 1983 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
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FEM 9.223 Basiskriterien für die Erstellung von automatischen Hochregallagern mit Verteilsystemen FEM FEM 9.223 Basiskriterien für die Erstellung von automatischen... Auflage 2003
VDMA 2003 Seiten / pages: 14 Datei / file: PDF
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FEM 2.311 Lagerung von Schüttgütern - Terminologie, 3-sprachig FEM FEM 2.311 Lagerung von Schüttgütern - Terminologie, 3-sprachig Auflage 1982
VDMA 1982 Seiten / pages: 6 Datei / file: PDF This document contained 3 languages.
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FEM 2.125 Einfluß der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und Bemessung der horizontalen und leich FEM FEM 2.125 Einfluß der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 7 Datei / file: PDF
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FEM 2.124 Einfluß der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und Bemessung gemuldeter Gurtförderer FEM FEM 2.124 Einfluß der Schüttguteigenschaften auf Gestaltung und... Auflage 1989
VDMA 1989 Seiten / pages: 9 Datei / file: PDF
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FEM 2.111 Illustrierte Terminologie - Mechanische Förderer für Schüttgüter, 10-sprachig FEM FEM 2.111 Illustrierte Terminologie - Mechanische Förderer für... Auflage 1978
VDMA 1978 Seiten / pages: 69 Datei / file: PDF This document contained 10 languages.
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Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of food processing equipment EHEDG Doc. 05. A method for the assessment of in-line sterilisability of... Auflage 2004
EHEDG 2004 Seiten / pages: 9 ISBN: 0-9075-0315-2 Food processing equipment may need to be sterilised before use, and it is important to ensure that the sterilisation method applied is effective. Thus, it is necessary to determine under which conditions equipment can be sterilised. This paper details the recommended procedure for assessing the suitability of an item of...
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Doc. 12. The continuous or semi-continuous flow thermal treatment of particulate foods EHEDG Doc. 12. The continuous or semi-continuous flow thermal treatment of... Auflage 1994
EHEDG 1994 Seiten / pages: 24 Thermal sterilisation is a process aimed at eliminating the risk of food poisoning and, when used in conjunction with aseptic filling, it aims to extend product storage life under ambient conditions. This is achieved by the destruction of vegetative micro-organisms and relevant bacterial spores. Liquid foods containing particulates are...
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Doc. 33. Hygienic engineering of discharging systems for dry particulate materials EHEDG Doc. 33. Hygienic engineering of discharging systems for dry... Auflage 2005
EHEDG 2005 ISBN: 0-9075-0324-1 Seiten / pages: 16 The introduction of the product into the processing system is a key step in maintaining the sanitation and integrity of the entire process. Discharging systems are designed to transfer, in this case dry solids, from one system into another without powder spillage, contamination or environmental pollution. Many dry systems...
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